WildFit

Gjør maten din til medisin.

Tilbakestill forholdet ditt til mat

 • null

  Er det noen matvarer du skulle ønske du spiste mindre av? Og andre du ønsker du spiste mer?

 • null

  Er du forvirret over hva som egentlig er “sunt”? Eller vet du allerede, men noen ganger går det ikke helt som planlagt?

 • null

  Er du lei av å bruke mat for å bekjempe stress eller som noe å gjøre når du kjeder deg?

 • null

  I så fall er du på rett sted. Vi kan hjelpe.

Velkommen til WildFit!

WildFit er en revolusjonerende matfilosofi som lærer deg hvordan du permanent kan endre hvordan du tenker på mat og det du spiser.

Programmet er basert på ernæringsvitenskap og matpsykologi med mål om å bygge langvarig atferdsendring og gi deg verktøy som kan brukes i en hektisk hverdag.

WildFit er et 100% nettbasert 90-dagers program hvor du vil få resultater som:

 • null

  Permanent slutt på sukkersuget

 • null

  Sunn og glødende hud

 • null

  Utvidet kunnskap om mat

 • null

  Økt energi og utholdenhet

 • null

  Dypere og bedre søvn

 • null

  Gi slipp på de overflødige kiloene en gang for alle

Resultater fra tidligere WildFit-medlemmer

WildFit er et 90-dagers coachingprogram hvor du lærer hvordan du permanent kan forandre måten du tenker på mat og hva du spiser.

Coachingtimer og ressurser er tilgjengelig på nett og du vil få tilgang på alt via PC, Mac eller mobiltelefon.

Uansett om målet ditt er å gå opp, ned eller holde på vekten, eller å øke prestasjoner på trening, hjelper WildFit deg med å velge maten som virkelig ernærer deg på en sunn og god måte.

WildFit med Kraft Performance Center

Alle! Programmet egner seg for menn og kvinner i alle aldere, uansett utgangspunkt!

Måten programmet fokuserer på metoder og ikke bare gir deg en fasit gjør at 90% av folk som starter WildFit-programmet fullfører det.

Selv om WildFit-dietten baser seg på deler fra både Keto- og Paleo-diettene, fokuser programmet mer på forholdet ditt til mat og hvordan du velger maten for at du best kan opprettholde de rette vanene selv etter programmet er ferdig.

Absolutt! Hele programmet og all coaching skjer via nett på PC, Mac eller mobil. I tillegg blir alle resurser du får tilgjengelige på nett.

WildFit kan tilrettelegges for en 100% plantebasert diett.

WildFit programmet tilbyr en pengene-tilbake-garanti til alle som ikke er fornøyde, ingen spørsmål stilt. Den eneste forutsetningen er at du har fullført hele programmet og har deltatt på minst 90% av coachingmøtene.

Om Coach Ernst

Da Ernst var på et “Business Freedom Academy”-kurs i Oslo, møtte han grunnleggeren av WildFit, Eric Edmeads. Da de pratet sammen forsto de fort at de begge hadde en genuin interesse for helse og kosthold og Eric fortalte at han var i oppstartsfasen av et nytt program og ville veldig gjerne ha Ernsts hjelp til å teste og utvikle programmet.

Etter å ha invitert noen av sine mest skeptiske venner og bekjente til å teste programmet, leverte Ernst til slutt en detaljert tilbakemelding til Eric som kraftig formet programmet til å bli slik det er i dag.

Ernst har nå kjørt WildFit-programmet her i Norge siden 2015 og forteller at medlemmer stadig kommer tilbake til han og forteller hvordan de fortsatt enkelt holder på WildFit som en del av hverdagen sin.

Ernst Matre, har vært WildFit coach siden 2015

Om grunnleggeren av WildFit

Kanadieren Eric Edmeades tilbrakte den første delen av livet sitt med konstante betennelser i bihulene og halsen, var overvektig, og slet med kviser og kronisk tretthet.

Etter utallige legebesøk og stadig økende problemer bestemte Eric seg for å eksperimentere med å endre kostholdet. I løpet av 30 dager forsvant alle symptomene hans. Han ble så fascinert av matens rolle i å oppnå bedre helse at han undersøkte videre.

Forskningen hans ledet ham blant annet til å bo med Bushfolk i Afrika, for å studere spisemønstrene deres. I tillegg vasset gjennom stabler med ernæringsdata og funksjonell antropologiforskning. Han viet mange år av livet sitt til å analysere og teste teoriene sine, og WildFit er resultatet av det hele.

Eric Edmeades

BEGRENSET TID OG FÅ PLASSER!
Alle tidlige påmeldinger får 35% rabatt på 90-dagers programmet!

Før: 10 000,- Nå: 6 500,-

Det er kun plass til 12 personer i programmet, så det lønner seg å melde seg på så raskt som mulig!

2019/12/31 23:59:59

 Tilbudet gjelder til 1. januar, klokka 23:59. Første oppstartsdato for programmet er 3. februar. Påmelding via skjemaet er ikke bindende.

[]
1 Step 1
Ønsker du å lære mer om WildFit?

Påmelding her er ikke bindende

(All informasjon du sender oss er kun til intern bruk. Du vil ikke få noe reklame eller spam.)

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder